My Cart
0.00

Bedrijven

Ook voor bedrijven hebben we verschillende mogelijkheden.

Heb je een personeelsfeest, een vergadering, een professionele meeting, seminarie, pensioenfeest, … van personalisatie van ons gebak t/m het organiseren van een teambuilding ben je bij ons op het juiste adres.

Voor personalisatie en geschenken klik hier:

Personalisatie

Teambuilding

Workshops patisserie

De deelnemers worden welkom geheten door de animator en nemen plaats op de culinaire stands. Ze hebben dan de keuze om hun gebak te maken, elk even heerlijk als het andere.

De patisserie-teambuilding is een gastronomische activiteit die ieders creativiteit zal laten uiten en teamgeest zal ontwikkelen in een warme en vooral heerlijke sfeer …

De teambuilding duurt ongeveer 2-3 uur en wordt gevolgd door een proeverij van 1u. Elke deelnemer vertrekt met de rest, in een doos of zakje die wij ter beschikking stellen. Neem wel een herbruikbare tas of box mee voor gemakkelijk transport.

De workshops

Kies een workshop tussen cupcakes, dripcake, tartelettes, dessertkoekjes, pipping technieken.

Leer professionele technieken en vertrek met de receptkaarten en je doos met lekkers.

Praktische info

Workshops kunnen worden georganiseerd in de ruimtes van het evenementencomplex “Praesenti” rue de tubize 1, 1480 Saintes; En dit doordeweeks en in het weekend op het moment van uw keuze vanaf 10 deelnemers (het is mogelijk om voor minder te boeken a rato van 10 deelnemers). Onze workshops bieden plaats aan maximaal 20 personen.

Maar het is ook mogelijk om binnen de muren van het bedrijf een patisserie workshop aan te vragen.

Het groepstarief van maandag t/m vrijdag bedraagt € 37,25 – excl. 21% BTW per persoon, met een minimum van 372,50€, indien dit wordt georganiseerd op het terrein van Praesenti. De prijs is inclusief de ingrediënten, de faciliteiten, water, koffie en thee en al het benodigde keukengerei. Het weekend tarief is € 41,35/persoon.

Als de workshop elders wordt gehouden, moet de organisator zorgen voor de ruimte, drankjes, elektriciteit en een oven of andere elektrische apparatuur die nodig zijn. Dit wordt vermeld bij het boeken. De prijs is dan 21 € excl. BTW per persoon, met een minimum van 210€, en exclusief

verplaatsingskosten. De benodigde ingrediënten en klein bakmateriaal zijn inbegrepen. Voor de verplaatsing wordt exclusief BTW € 20 / uur en € 0,45 / km in rekening gebracht. Vooraleer u boekt, wordt er een offerte gemaakt.

Interesse in een teambuilding?
Vul het contactformulier in en we contacteren je zo snel mogelijk om samen een afspraak te regelen!

  Praesenti
  Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • Price
  • Add to cart
  Click outside to hide the comparison bar
  Compare